Cesis

24 juli

Na even zoekwerk hebben we ons hotel (Kolonna) gevonden (Cesis is niet zo groot). We kunnen recht voor de deur parkeren en we worden super gastvrij ontvangen, ik voel me meteen helemaal thuis! We krijgen zo ongeveer de grootste kamer van het hele hotel, we hebben zelfs “2 verdiepingen” (ja okee, een trapje van 2 treden).

Ze hebben in Cesis een paar restaurants, een paar terrasjes, een kerk, een kasteel en een paar parken. De bierbrouwer was helaas dicht toen we er waren.

We lagen net lekker te slapen, heerlijk rustig. Vind de plaatselijke jeugd het blijkbaar nodig om met piepende banden rondjes op de rotonde te rijden en dat een uur lang *zucht*

25 juli

In de ontbijtzaal is het best druk, maar gelukkig konden we nog een plekje vinden. Ook hier weer keuze uit van alles. De weg was redelijk saai en onderweg was niet veel te zien dus zijn we maar snel naar Vilnius gereden.

Hotel hotel Kolonna
Receptie Fantastische ontvangst, we krijgen meteen allerlei informatie en voelen ons helemaal thuis.
Parkeren Gratis voor de deur
Bed Prima, in een enorme kamer
Gordijnen laten wel wat licht door, maar zijn goed genoeg
Lift Geen lift aanwezig
Gangen Schoon netjes, hoogpolig tapijt
Ontbijt Uitgebreid, wel een beetje druk wij hadden de laatste tafel, en er kwamen mensen waar geen plaats meer voor was.
Ligging In het centrum met een prachtig terras dat uitkijkt over een park.
WIFI geen WIFI gevonden
Overige bijzonderheden Midden in de nacht vond de plaatselijke jeugd het nodig om een uur met piepende banden rondjes op de rotonde te rijden en daar luid bij te juichen?! Maar goed daar kan het hotel ook niet veel aan doen.
Zou ik hier nog eens terugkomen Zeker, prima hotel


Terug naar overzicht

Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>