Goslar-Hahnenklee

31 juli

We komen rond 5 uur aan in ons hotel (Hotel Sonnenhotel Kreuzeck), het was wel even zoeken… We besluiten in het hotel te eten want we zijn eigenlijk best moe… Het eten was prima, maar niet echt bijzonder. Het is wel echt een familie hotel, er zijn echt heel veel gezinnen met kinderen. Het hotel is niet echt bijzonder, de kamer is wel groot maar het is allemaal een beetje vergane glorie… niet zo erg als in Sint Petersburg gelukkig

1 augustus

Er we heel veel van alles bij het ontbijt, we zijn redelijk vroeg, waarschijnlijk net voor de meute (gelukkig). We lopen nog een rondje langs het meer vlak bij het hotel, Dat is wel heel erg mooi en sereen! En dan lekker naar huis!

Hotel Hotel Sonnenhotel Kreuzeck
Receptie We worden begeleid door een dame die onze ontbijt tafel wijst
Parkeren Gratis
Bed Het bed is okee
Gordijnen Normale gordijnen
Lift We zaten op de begane grond
Gangen Een beetje muf, met overal oude stoelen en banken, vergane glorie?! Ergens lag ook een plek waar ik met mijn schoenen aan vast plakte ieuw.
Ontbijt Er is van alles maar vooral heel veel, we waren vroeg voor de meute zo te zien
Ligging Lekker rustig in de natuur
WIFI geen idee
Overige bijzonderheden Een wandeling aan het meer is een aanrader
Zou ik hier nog eens terugkomen Nee, het is een familie hotel met heel veel kinderen en het is een beetje muf, verouderd.


Terug naar overzicht

Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>