Airbrush

In september 2001 begon ik met een cursus airbrush bij Jean-Pierre Nijs.

Ik werk eigenlijk maar met 3 kleuren en zwart. Kleuren mengen vind ik dan ook een van de leukste dingen die er zijn. Het is echt fantastisch als je precies de kleur kunt maken die je in je hoofd hebt. Met magenta, cyaan en geel kun je eigenlijk alle kleuren maken die je wil. Wit vind ik echt een ellendige kleur. Het plakt en slaat soms heel raar neer… dat gebruik ik dus niet! Liever gebruik ik een gum of scalpel op het wit van het papier weer terug te halen. Ik vind dat veel natuurlijk overkomen.

Regelmatig ben ik te vinden op diverse beursen om te laten zien wat er eigenlijk allemaal mogelijk is met airbrush. En om nieuwe inspiratie op te doen natuurlijk! Kijk voor informatie op airbrushshow.info. Op de beurs kun je dan mijn werken van dichtbij zien of je nagels laten airbrushen. Wil je speciale nagels voor een speciale gelegenheid maak dan snel een afspraak!

Kijk voor foto’s van mijn werk regelmatig in de nieuwtjes, categorie Airbrush, of kijk direct of een van de onderstaande laatste artikelen:

De meeste van mijn werken zijn te koop, heb je interesse neem dan snel contact met mij op over de prijs.