Sense

Eerste kerstdag hebben we (Dalida, Marcel en ik) heerlijk gegeten bij restaurant sense, die vorige maand bekroond zijn met een michelin ster. Het was echt heerlijk!

De ontvangst was zoals altijd gezelig… Altijd leuk om Dennis en Freek weer te zien en een vooruitzicht te hebben op een leuke avond.

Het menu: ik heb niet van alles een foto gemaakt, het zag er zo lekker uit dat je het meteen wilde proeven… Dus was het al op voordat ik er een foto van kon maken…

Amuse

Zeebaars en kingcrab – fris gemarineerde zeebaars met geroosterde kingcrab, crème van topinambour, gezouten sinaasappel, kokos en schuim van karnemelk

 Schelvis en coquille – met toffee en gel van pompoen, hazelnootboter en snijbonen

Patrijs – van de BBQ en het boutje gestoofd met peterseliewortel, gepofte witlof en jus met Puy-linzen

Combinatie van wilde haas – hazenrugfilet en hachee van de boutjes met rode kool, kweepeer en saus van Savora mosterd

 Boerenbrie en truffel – boerenbrie met getoast suikerbrood en vers geschaafde truffel

 Dessert – diverse structuren van chocolade, mokka en Jamaicaans piment

 

Geef een reactie

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>